osmaniye Şubesi

Polis Eşleri Derneği Şube Başkanımız Sibel OKUMUŞ, Şehit Polis Memuru Recep ÖNDER’in kızını düğününde yalnız bırakmadı

İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ahmet Selçuk OKUMUŞ ve Polis Eşleri Derneği Şube Başkanımız Sayın Sibel OKUMUŞ hanımefendi, Şehit Polis Memuru Recep ÖNDER’in kıymetli emaneti olan kızı Gülşah ÖNDER’in düğün törenine katıldı.

İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ahmet Selçuk OKUMUŞ ve Polis Eşleri Derneği Şube Başkanımız Sayın Sibel OKUMUŞ hanımefendi, nikâh şahitliğini yaptığı çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek, Emniyet Müdürümüz Ahmet Selçuk OKUMUŞ “Bugün şehidimizin emanetinin güzel bir gününde bir aradayız. Hem Hanifi’nin, hem Gülşah’ın hayatlarında başarılar diliyorum. İnşallah mutlu bir evlilik geçirirler, bizler de onların mutluluklarıyla mutlu oluruz” dedi.